fbpx Tunnistus - ole Jumala poolt juhitud! | 3D kogudus

Tunnistus - ole Jumala poolt juhitud!

Teisipäev, 27. märts 2018

Minuga juhtus 16.01.18 üks väga eriline lugu, kus Jumal sai mind kasutada. Pealtnäha on see tavaline seik, aga Jumal muutis selle tähenduslikuks. Nimelt kohtusin ühe naisega, kes küsis minult teed – me tulime mõlemad bussi pealt maha Koskla peatuses ja tal oli vaja minna selle lähedale Madara tänavale. Kiilusin kuidagi kinni ega osanud talle seletada, kuigi seal tegelikult pole midagi rasket, aga see kõik oli osa Jumala plaanist.

Otsustasin, et lähen koos temaga Madara tänavale ja aitan tal õige koha üles leida, ta oli väga tänulik. Kui jõudsime Madara tänava algusesse, siis ütles ta midagi ootamatut, millele ma ei osanud algul kuidagi reageerida. See kõlas umbes nii: “Jumal ikka tahab mulle näidata, et ta on olemas.”

Ma tundsin südames suurt rõõmu ja sel hetkel sain aru, et see olukord on täielikult Jumala kätes ja mul oli nii hea meel, et Ta sai selleks mind kasutada. Kui me olime natuke edasi läinud, siis naine ütles, “Jumal on vist ikka tõesti olemas!”

See pani mind veel rohkem rõõmustama ja ma sain öelda talle, et mina usun ka, et Jumal on olemas. Ma tundsin nii selgelt Jumala ligiolu ja armastust.  Kui me jõudsime õigesse kohta, oli see naine nii alandlik, tänulik ning rõõmus ja ma sain aru, et Jumal oli saanud midagi tema südames muuta. Koht, kuhu sellel naisel oli vaja minna, oli väga lähedal 3D kontorile, ka see oli minu jaoks eriline.

Ma olen nii tänulik, et ma lasin Jumalal ennast kasutada. Ma usun, et on oluline palvetada, et meie südamed oleksid veel rohkem avatud Jumalale ja sellele, mida Ta tahab meie kaudu teha ja esile tuua.

Olge väga õnnistatud!

Sillen