fbpx Tunnistus: Jumal valmistab ette! | 3D kogudus

Tunnistus: Jumal valmistab ette!

Esmaspäev, 31. oktoober 2016

Suve algul oli mul üsna palju vaba aega ja tekkis mõte panna iseennast proovile Piibli lugemise challenge' iga. Minu eesmärk oli saada Piiblist terviklik pilt ning seetõttu otsustasin lugeda iga päev läbi ühe raamatu. Alustasin Uuest Testamendist ja lugesin 27 päeva kuni jõudsin Johannese ilmutuse lõpuni. Seejärel hakkasin lugema Vana Testamenti, aga kuna see on mahukam, siis võtsin rahulikuma tempo.

Mõni aeg hiljem sain e-kirja, kus mulle pakuti pühapäevakooliõpetaja tööd. Võtsin rõõmsalt pakkumise vastu, sest olen juba pikemat aega sellist tööd tahtnud teha. Kui ma järgmine hommik Piibli avasin, kõneles Jumal minuga. Ma sain aru, et vajasin Piibli lugemise challenge' it selleks tööks, et olla hästi varustatud. See aeg, mil ma väljakutset täitsin ja Piiblit lugesin, tundsin erilist Jumala lähedust ning intensiivset laadimise tunnet.  Olen kindel, et kui prooviksid ka endale Piibli lugemisega väljakutse esitada, siis muutused ei jää Sulle märkamata!

Laura Veisveer