fbpx Üks ühele jüngerlus | 3D kogudus

Üks ühele jüngerlus

VAATA KA JÜNGERLUSMATERJALI "Esimesed sammud elus koos Jeesusega"!

Kui otsustame järgneda Jeesusele, avastame, et käies koos Jumalaga kohtame igapäevaselt uusi väljakutseid ning hakkame märkama oma elus valdkondi, kus peame muutuma, et elada Jumala parima plaani järgi. Vahel võib see tunduda päris raske ja mõnikord on keeruline kõigest aru saada. On loomulik, et Jumala tundma õppimine on teekond, mille alguses ei saa Sa kohe teada ja osata kõike, kuid tahame Sind selles protsessis aidata! Samamoodi tegi ka Jeesus. Kui ta läkitas oma jüngrid täitma tema antud missiooni, saatis ka tema nad teele kahekaupa, teades, kui oluline on, et me oma teekonnal üksi ei jääks.

Sellepärast pakubki 3D kogudus Sulle võimalust saada üks ühele kokku kellagagi, kes on juba natuke kauem kristlane olnud. Umbes 3-4 kokkusaamisel saate koos läbi arutada olulised teemad, näiteks kuidas ja miks lugeda Piiblit ja palvetada, mis on kogudus ja mis on minu roll seal, kuidas tulla toime raskuste ja kiusatustega jne. Samuti saad küsida täpselt neid küsimusi, mis on Sinu jaoks olulised ja aktuaalsed!

Kui oled sellistest kokkusaamistest huvitatud, siis kirjuta sellest mõnele kogukonnajuhile või tule ühisele väljasõidule, kus Sul on võimalus tutvuda uute sõpradega koguduses.

P.S. Võib-olla oled Sa juba mõnda aega kristlane olnud ja ehk on Sinu järgmine samm hoopis ise aidata kellelgi usus kasvada? Jaga seda, mis Jumal on juba Sulle õpetanud, see võib muuta kellegi elu kardinaalselt! Kui oleksid valmis kedagi jüngerdama, siis anna ka sellest teada kogukonnajuhile.

Ja mõtelgem üksteisele, kuidas üksteist virgutada armastusele ja headele tegudele. - Hb 10:24